Áttekintés A bőr Információ Ápolás Forgalmazók Club Szolgáltatás Kapcsolat
Áttekintés
A LongLife tiszteletben tartja a magánéletét


Általában igaz, hogy az oldal használójának semmilyen személyes adatát nem tároljuk, hacsak nem járul ehhez hozzá.

Ha további kérdései lennének az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük használja adatlapunkat. Kérjük vegye figyelembe az adatlaphoz mellékelt tájékoztatót.
 
Jogi útmutató:
A LongLife semmilyen felelősséget nem vállal a rendelkezésre bocsátott információk aktualitásáért, korrektségéért, teljességéért és fenntartja a jogot, hogy a rendelkezésre bocsátott információkat bármikor kiegészítse ill. megváltoztassa.
A LongLife honlap tartalmára a Kanizsa Trend Kft. minden jogot fenntart. Tilos a honlap tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve az oldalak bárminemű sokszorosítása, átmásolása, terjesztése.
Adatvédelem:
A LongLife a nemzeti adatvédelmi törvény hatálya alá esik, így a felhasználó anonimitását megőrizzük az oldalon tett látogatás alatt.
Személyes adatait, amelyeket az adatlapon megad, beleegyezése nélkül nem használjuk fel és nem adjuk át harmadik személynek. A felhasználónak joga van bármikor adatai megsemmisítését kérni. Ehhez elég egy e-mailt küldenie az info@longlife.hu e-mail címre.
Ez az oldal ún. cookie-kat alkalmaz. Ezek a cookie-k teszik a webszerver számára lehetővé, hogy a merevlemezen tárolt információk alapján a felhasználót felismerjék. Nem teszik azonban lehetővé, hogy egy szerver az Ön számítógépéről vagy egy másik webszerverről személyes adatokat leolvasson.

© 2022, LongLife Club Hungary · longlife.de

Adatvédelem | Impresszum
Vissza

Előre
Magyar
Deutsch
English